Airco Reparatie Rotterdam en omstreken

Maak vandaag nog een afspraak!

Invalid Email
Invalid Number

Airco reparatie vakkundig uitgevoerd

Een goede reparatie aan uw airco-installatie begint met een juiste diagnose. Diagnose stellen blijft werk voor specialisten en daarom bent u bij Autoairco.nl aan het juiste adres.

Autoairco.nl kan alle voorkomende reparaties aan uw airco uitvoeren. Heeft u een probleem met uw airco, neem dan gerust contact met ons op om een afspraak te maken. Wij voeren de diagnose uit aan uw airco-installatie terwijl u in onze wachtruimte kunt wachten.

Onze wachtruimte beschikt over een Wi-Fi verbinding, dus u kunt gewoon verder werken terwijl u wacht. Kleine reparaties lossen wij meestal direct op. Mocht er een grotere reparatie nodig zijn, dan krijgt u direct een offerte mee.

De meeste onderdelen kunnen wij dankzij goede contacten met onze leveranciers snel leveren. Autoairco.nl maakt alleen gebruik van onderdelen waar wij zelf achter staan. Dit houdt in dat er alleen onderdelen gebruikt worden waarvan de werking en pasvorm niet van origineel zijn te onderscheiden. Compressoren kunnen wij dankzij onze voorraad vaak repareren, waardoor u niet altijd een nieuwe compressor hoeft te kopen.

Autoairco.nl is STEK gecertificeerd

Logo STEK