Winterbanden: verkoop, montage en opslag

Winterbanden

Het is alweer kouder aan het worden en daarom is het weer tijd om na te gaan denken over uw veiligheid. Met winterbanden onder uw voorkomt u dat u verrast wordt door een winterse bui. Gaat u naar het buitenland op vakantie, houdt er dan rekening mee dat er andere regels gelden dan hier in Nederland. In veel Europese landen moet uw auto onder winterse omstandigheden uitgerust zijn met een winteruitrusting. Veelal betekent dit dat er voldoende ruitensproeiervloeistof aanwezig moet zijn en dat uw auto uitgerust moet zijn met banden die geschikt zijn voor winterse omstandigheden. Voldoet uw auto hier niet aan, dan kunt u bij betrokkenheid bij een ongeval voor nare verrassingen komen te staan. Zoals bijvoorbeeld strafrechterlijke vervolging of medeaansprakelijkheid.

Het belangrijkste is echter uw eigen veiligheid en die van uw passagiers. Voorkomen is immers beter dan genezen. Monteer daarom tijdig winterbanden.

Bij Autoairco.nl kunt u vanaf nu ook terecht voor uw winterbanden. Wij hebben veel merken banden in ons assortiment. Bent u op zoek naar een complete set stalen wielen met winterbanden, dan kunnen wij u natuurlijk ook helpen.

Autoairco.nl biedt u ook de mogelijkheid om uw banden en/of wielen op te slaan.

Autoairco.nl is STEK gecertificeerd

Logo STEK
Winterbanden